Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga workshop Den Haag

Een yoga workshop in Den Haag volgen?

Voor een yoga studio waar u een yoga workshop in Den Haag kunt volgen, moet u bij Studio ELVI zijn. Bij ons vindt u een uitgebreid programma aan lessen en workshops, waarmee u verschillende onderdelen van de yoga onder de knie kunt krijgen. Deze lessen zijn ook perfect geschikt om u verder te verdiepen in bepaalde elementen van de yoga. U kunt daarbij onder andere denken aan workshops hoofdstand en AcroYoga. Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod, waarvan u altijd het actuele programma op onze website kunt terugvinden. Bij Studio ELVI wordt Critical Alignment Yoga gegeven, een vorm van yoga waarbij we u helpen om uw natuurlijk houding weer terug te vinden en afstand te nemen van de negatieve voorkeurshouding die u door de jaren heen heeft ontwikkeld.

Een workshop yoga in Den Haag

Yoga kan een zeer positieve invloed hebben op zowel uw lichaam als uw geest. Als u zich niet prettig voelt of al een leven lang rondloopt met lichamelijke ongemakken, dan is er een grote kans dat dit is ontstaan door een verkeerde lichaamshouding. Mensen leren zichzelf door de jaren heen een andere lichaamshouding aan dan hun natuurlijke houding. Als u weer terug weet te komen tot uw oorspronkelijke houding en manier van bewegen, dan zult u merken dat u lichter in het leven staat. Maar, Critical Alignment Yoga is ook een ideale manier om aan uw gemoed te werken. Heeft u last van angsten, spanningen of depressies? Dan zult u merken dat Critical Alignment Therapie u ook op dit gebied kan helpen.

De workshop yoga voor Den Haag en omstreken

Een yoga workshop in Den Haag Centrum bij Studio ELVI helpt u om beter in uw vel te komen zitten. Ook kan het u helpen om uw yoga oefeningen nog uitgebreider te maken, of hier nieuwe elementen aan toe te voegen. Op onze website vindt u altijd het actuele programma dat wij op het gebied van yoga workhops aanbieden. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.