studio ELVI

Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Testimonials

Een jaar geleden ben ik begonnen met Critical Alignment Yoga bij studio ELVI. Ik kwam er terecht omdat ik door hypermobiliteit klachten had die met mijn eigen thuis yoga beoefening niet verbeterden. Ook reguliere fysiotherapie hielp maar tot op zekere hoogte. Wat een verademing om eindelijk ondersteuning te krijgen die aansluit bij mijn lichaam! Na elke les voelt mijn lichaam vrijer én sterker. Een gevoel dat ik nooit had verwacht te ervaren. Tijdens de lessen op zondag voel ik me dankbaar: voor de vakkundigheid en aandachtige begeleiding van Ellen en de fijne sfeer in de studio. Ik ben fan! J. K.

Als je problemen heb met je lichaamshouding zou ik het niet weten waar je beter terecht kan.
Ook ik ben hier onder behandeling en heb weer kracht en energie. Dit na een zwaar motorongeluk en ten gevolge hiervan een nekhernia. Ik loop weer hard en voel me fit alles door de geweldige goede begeleiding van Ellen.
Stefan Seuren

studio ELVI is de plek om daadwerkelijk van je klachten af te komen. Ellen’s benadering is holistisch te noemen. Ze bekijkt het hele lichaam en weet met haar kennis en heldere uitleg de oefeningen zeer goed over te brengen. Wat ik zo fijn vind aan deze studio is dat er plek is voor iedereen, gevorderd en ongevorderd. En nog een pluspuntje: er zijn geen spiegels.
Anne Elting

Fantastische fysio en mens! Ben hier sinds een maand of 6 met rugproblemen. Door slijtage en scoliose vrij veel pijn en beperkt in de beweging en het lopen. Volgens de specialist was de enige optie pijnpoli en misschien ooit in de toekomst een operatie met een onzekere uitkomst.
Het gaat dankzij de therapie van Ellen steeds beter en mijn houding is al enorm verbeterd. Ook lopen gaat weer veel beter en ik heb over het algemeen minder pijn.
Het gaat met vallen en opstaan maar blijf gemotiveerd om door te gaan en ben erg dankbaar voor de hulp en de oefeningen die ik van Ellen krijg.
Renneke van den Doel

Ik kan iedereen die geïnteresseerd is in yoga aanraden om deze bijzondere yoga stijl eens te proberen. In de afgelopen maanden heb ik alle benodigdheden aangeschaft om ook elke dag thuis de oefeningen te doen. Met de aanwijzingen uit de les kan ik thuis weer verder om mijn beoefening te verdiepen en mijn lichaam steeds beter te begrijpen.
Ook voor wie het fijn vindt om op avontuur te gaan in diepere bewustzijnslagen is deze studio een aanrader. Tijdens de lessen Yoga Nidra, maar ook tijdens de CAY lessen zorgt Ellen ervoor dat je door vertraging tijdens de oefeningen steeds bewuster wordt van wat er in je lichaam, geest en energiesysteem gebeurt.
Janine Koppers

Sinds 2015 volg ik zowel groepslessen als prive-sessies bij Ellen en haar studio ELVI. Ik deed al veel aan Yoga en ben sportief, maar had toch nog regelmatig rugklachten. De groepslessen van Ellen zijn zeer afwisselend en leerzaam. Altijd voel ik me als herboren na een les. De privé-sessies hebben mij enorm geholpen met mijn (chronische) en heftige rugklachten. Ellen heeft zeer diepgaande kennis en ervaring. Ik raad haar lessen en privé-sessies aan iedereen aan. Of je nu klachten hebt of juist heel sportief bent; haar lessen zijn een goede aanvulling om verder te komen, je lichaam beter te begrijpen en je echt vrijer in je lijf te voelen.
Madieke van Gennip

Ik heb veel yogaleraren gehad, zelf een jaar de Iyengar yoga leraren opleiding gedaan en lang geleden les genomen bij Ellens leraar, Gert van Leeuwen, maar Ellens manier van lesgeven is van een klasse die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Het kan komen omdat het toevallig tussen ons “klikt”. Haar subtiele aanwijzingen zijn voor mij glashelder en komen vaak op precies het juiste moment.
Sinds kort geeft ze ook Nidra Yoga en dat is een avontuurlijke ontdekkingsreis waarvan ik heel benieuwd ben waar die mij heen voert. Tot nu toe val ik van de ene slaap in de andere verbazing.
Lex Lissauer

Ellen is een topper in haar veld. Ik zou iedereen aanraden om 1 van haar les te ervaren. Na jarenlang allerlei therapieën uitgeprobeerd te hebben gelukkig Ellen gevonden. Zij heeft me door haar vorm van Yoga geholpen om na 2 hernia operaties weer te genieten van pijnloos vrij bewegen en daarmee vrolijk in het leven te staan.
Ik verbaas me nog steeds hoe ze precies ziet of je een beweging goed of fout doet.
Een geweldige dame en professional. Ze verdient in mijn ogen meer dan 5 sterren.
Younes Rahimi

Ellen is een kei in het ontleden van yogahoudingen. Ze bouwt haar lessen stap voor stap op, verschillende elementen van een houding komen aan bod en alles komt aan het eind van de les bij elkaar. In alle rust begeleidt Ellen je door de stappen heen. Haar lessen zitten zodanig in elkaar dat ik mezelf regelmatig verras. Houdingen waarvan ik dacht dat ze voor mij te hoog gegrepen zouden zijn, voer ik in het laatste deel van de les als vanzelfsprekend uit. Zowel voor beginnende als voor gevorderde yogis een aanrader!
Marloes Graaumans

Dankzij Ellen en haar manier van werken ben ik zo goed als helemaal van mijn chronische pijnklachten af. Het is verbazingwekkend wat haar behandeling doet! Het mooie is dat er blijvende verandering plaatsvindt en dat je zelf hele prettige oefeningen krijgt aangereikt, waardoor je je eigen lichaam leert kennen en voelen, totdat behandeling niet meer nodig is omdat je je eigen heelmeester geworden bent. Wie wil dat nou niet?!! Gelukkig geeft Ellen ook hele fijne en anatomisch verantwoorde yogalessen om dan te gaan doen. Mijn wekelijkse feestje!

Geweldige lessen, uitdagend en inspirerend. Met een duidelijke uitleg en zeer goede opbouw leert Ellen mijn lichaam de houdingen te ” begrijpen”. Ook de wat moeilijkere houdingen worden voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een dikke 10!!!
Renée Verhoeff

Na critical alignment lessen te hebben gevolgd in Amsterdam en Utrecht, volg ik de lessen nu bij Ellen in Den Haag. Haar lessen zijn goed opgebouwd en ze legt de houdingen met veel rust en geduld uit. Ellen is erg goed in het subtiel corrigeren van je houding. Ik heb al veel van haar geleerd. Ik raad iedereen haar lessen aan!
Diewertje Heeremans

Inspirerende uitdagende lessen, in een rustig tempo, alle leeftijden zijn vertegenwoordigd, mijn rugklachten zijn helemaal verdwenen en docent Ellen is zeer deskundig.
Charlotte Phaff

Heel blij dat ik deze yoga studio ontdekt hebt! Zeer fysieke vorm van yoga, of je nou fit of juist (nog) niet zo fit bent, voor iedereen de mogelijkheid verder te komen en uit je comfort zone te stappen. De eerste yoga waar ik na anderhalf uur ook echt moe ben en het gevoel heb iets gedaan te hebben. En doordat de oefeningen je volledige aandacht vragen, is het voor mij juist veel ontspannender dan de yogavormen die juist gericht zijn op ontspanning. Mijn rugklachten nemen nog steeds langzaam af en ik word steeds sterker. De deelnemers komen van heinde en verre om hier critical alignment yoga te volgen, ik rij ook met plezier elke week vanuit Delft heen en weer om bij docente Ellen de les te volgen!
Lize van Duinkerken

Ellen is echt goed. Ze weet bij elke beweging binnen een oefening precies wat je voelt, en op een rustige precieze manier praat ze je naar een betere houding. Gekscherend zeg ik: Ellen zou een goede politica kunnen zijn, want ze praat recht wat krom is, met dit verschil, dat zij het echt waar maakt (binnen de fysieke grenzen van het mogelijke natuurlijk).
Ramon Meesters

Wat een opbouwende fijne les en een fijne yogadocente is Ellen! Je komt heel ver in het openen in de houding en het ontspannen zijn daarin. De hulpmiddelen daarbij zijn heel fijn om dieper in de houding, het voelen en openen te komen. Woon niet in de buurt van maar als ik dat ben kom zeker terug voor meer!
Maria van der Wiel

Fijne lessen, het doet veel voor mij, zowel lichamelijk als geestelijk.
Rianne Wolswinkel

Hier ga ik altijd blij de deur uit. Een aanrader voor iedereen die op een speelse, maar goed onderbouwde manier met yoga bezig wil zijn. Ellen is “down to earth” en weet waar ze het over heeft. Ze loodst je in alle rust door de oefeningen heen. Stap voor stap bouw je een houding op. En tegen het einde van de les sta je ineens in een asana waarvan je dacht dat die voor jou nog niet weggelegd was.
Marloes Graaumans

Geweldige lessen, uitdagend en inspirerend. Met een duidelijke uitleg en zeer goede opbouw leert Ellen mijn lichaam de houdingen te ” begrijpen”. Ook de wat moeilijkere houdingen worden voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een dikke 10!!!