Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

studio ELVI

Enkele jaren na mijn studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden heb ik in 2004 de opleiding Fysiotherapie aan de Leidse Hogeschool afgerond.

Vervolgens ben ik werkzaam geweest binnen verschillende praktijken. Sinds 2007 ben ik werkzaam als vrijgevestigde fysiotherapeute.

Fysiotherapie is continu in ontwikkeling. Door middel van cursussen en nascholing blijf ik mij dan ook steeds verder ontwikkelen. Zo heb ik bijvoorbeeld de cursussen “Mulligan Concept”, “Feldenkrais Methode”, “FysioPilates”, “Dansante Fysiotherapie” en “Natural Movement and Physiotherapy” gevolgd. De cursus “Mindfulness Training bij patiënten met stress en/of chronische pijn” sloot goed aan op mijn vooropleidingen (fysiotherapie en psychologie) en interesses (yoga en meditatie).

Door mijn eigen yogabeoefening ontstond vanuit mijn fysiotherapeutische achtergrond de interesse naar een vorm van yoga die ook therapeutisch kan worden ingezet en de yoga verbindt met medisch denken, meditatieve stromingen en psychologie. Deze heb ik gevonden in de Critical Alignment Yoga. Bij Gert van Leeuwen volgde ik tevens de opleiding tot CAT-therapeut.

Door een yoga intensive bij Donna Farhi kwam ik in aanraking met Yoga Nidra. Hierdoor geïnspireerd ben ik in 2016 gestart met de iRest (integrative restoration) yoga nidra training bij James Reeves. Een wetenschappelijk goed onderbouwde methode voor diepe ontspanning en meditatief onderzoek.

Na enkele jaren les te hebben gegeven vanuit mijn fysiotherapiepraktijk heb ik de keuze gemaakt om mij meer op yoga en yogatherapie te gaan richten en opende studio ELVI in augustus 2014 haar deuren.

STUDIO ELVI is gelokaliseerd in een voormalig koetshuisje gelegen in een rustig hofje in de Archipelbuurt van Den Haag.

IMG_0324

Ik ben aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), BIG-geregistreerd en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF NL). In het Kwaliteitsregister Fysiotherapie zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen.