studio ELVI

Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga Nidra

Tijdens de Yoga Nidra les wordt je geleid naar een bewuste diepe slaap waar je toegang hebt, en kan leren, van je innerlijke bewustzijn. Deze  meditatieve staat van zijn kan als basis dienen voor zelfonderzoek en herstel en een transformerende staat van diepe ontspanning kan worden ervaren. De Yoga Nidra lessen bij studio ELVI zijn gebaseerd op het iRest Yoga Nidra protocol van Richard Miller, PhD, een klinisch psycholoog, auteur, onderzoeker, en oprichter van het Integrative Restoration Institute (IRI) . Yoga Nidra wordt veelal beoefend liggend op de vloer maar kan ook zittend of staand worden gepraktiseerd.

Tijdens iRest Yoga Nidra, observeer en verwelkom je verschillende aspecten van je wakkere bestaan. Beginnend bij het fysieke lichaam, en vervolgens naar meer subtiele lagen, als de adem, gevoelens, emoties, overtuigingen en vreugde. Als je alles verwelkomt wat aanwezig is in lichaam en geest, komen emoties en gedachten meer tot rust. Gedurende dit proces ontdek en maak je verbinding met het deel van jezelf dat altijd vredig en rustig is: zuiver bewustzijn of simpelweg zijn.

Ervaring van een deelnemer: Dank je wel voor weer een bijzondere Yoga Nidra. De les sluit naadloos aan op de thema’s die nu voor mij spelen. De les is heel goed te volgen en helpt om de dingen te ervaren zonder te veel te analyseren. Ik ervaar de les als heel intens en krachtig.