Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga therapie Scheveningen

Yoga therapie voor Scheveningen

U bent op zoek naar een goede yoga klas, maar wil geen standaard yogalessen volgen? We raden u dan aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Studio ELVI is een yogaschool waar yoga therapie voor Scheveningen wordt gegeven. Op onze school doen wij dit volgens de methode van Critical Alignment Yoga. Dit houdt in dat we samen met u teruggaan naar de kern van uw bestaan, naar de manier van bewegen, zitten en staan die voor u natuurlijk is. Veel mensen leren zichzelf gedurende hun leven een andere manier van bewegen aan, waar het lichaam zich op een gegeven moment tegen begint te verzetten. Dit levert allerhande lichamelijke ongemakken op, die juist voorkomen kunnen worden als u weer terugkeert naar de kern. Dit geldt natuurlijk ook voor uw manier van denken, die bij onze yogatherapie in Scheveningen ook wordt aangepakt.

Critical Alignment yoga

Yoga therapie volgen in Scheveningen? Bij Studio ELVI geven we op vijf dagen in de week lessen en workshops. Elders op onze website vindt u een overzicht van de lessen die we geven, maar ook een lijstje met de workshops die u bij ons kunt volgen. Bij deze workshops kunt u bepaalde onderdelen van onze yogalessen nog meer uitgediept krijgen, zodat u hier nog beter en grondiger mee aan de slag kunt gaan.

Yogatherapie in Scheveningen

Wilt u meer weten over de lessen die u bij ons kunt volgen, of over wat Critical Alignment Yoga precies inhoudt? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen u graag wat de mogelijkheden bij ons zijn en waar u ons kunt vinden. Uiteraard kunt u deze informatie ook op onze website vinden. Hier vindt u een uitgebreide uitleg van Critical Alignment Yoga, maar ook meer achtergrondinformatie over onze studio. Via onze website kunt u ook contact met ons opnemen en onze adresgegevens terugvinden, evenals een gedetailleerde routebeschrijving.