Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga therapie Den Haag

Yoga therapie in Den Haag

Yoga therapie is een goede manier om aan uw lichaam en geest te werken. Veel lichamelijke problemen komen voort uit het feit dat mensen geen goede lichaamshouding hebben, of dat ze zich op een verkeerde manier bewegen. Ze hebben zichzelf dit door de jaren heen aangeleerd, wat ertoe heeft geleid dat ze niet zo goed meer in hun vel zitten en lichamelijke klachten krijgen. Maar ook veel geestelijke klachten zijn terug te voeren op een verkeerd aangeleerde manier, in dit geval van denken. Met behulp van onze yoga therapie in Den Haag kunnen wij u helpen om deze verkeerde manieren te ‘ontleren’ en beter met uzelf overweg te gaan.

Yogatherapie in Den Haag

Bij Studio ELVI werken we volgens de methode van Critical Alignment Yoga. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat u uzelf door de jaren heen een verkeerde houding en manier van bewegen heeft aangeleerd. De manier van yoga die wij hanteren zorgt ervoor dat u een soort van reset krijgt, waarbij deze verkeerde methode wordt afgeleerd en u weer gaat bewegen, staan en zitten zoals u dit op een natuurlijke manier zou doen. Dit geldt ook voor uw manier van denken. Met yoga therapie in Den Haag Centrum leert u weer leven op de manier zoals het bedoeld is. Als u hier meer over wil weten kunt u hier altijd contact over opnemen met ons, of een kijkje nemen op onze website voor meer informatie.

Meer weten over yoga therapie in Den Haag?

De lessen bij Studio ELVI worden gegeven door Ellen Pronk-Visser. Zij heeft vele jaren ervaring met het geven van yoga lessen en heeft zich geheel verdiept in Critical Alignment Yoga. Deze yogatherapie in Den Haag geeft ze op vijf dagen in de week, waarbij er ook workshops worden gegeven. Hierbij wordt dieper ingegaan op een bepaald aspect van de yoga. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op en we zullen al uw vragen voor u beantwoorden!