Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga studio Den Haag

De yoga studio voor Den Haag

Bent u op zoek naar een goede yoga studio in Den Haag, waar u onder begeleiding van een gedreven instructrice kunt werken aan uw lichaam en geest? Neem dan contact op met Studio ELVI. Onze studio biedt meerdere lessen en workshops aan waarin u er goed aan kunt werken om beter in uw vel te komen. Dit heeft een positief effect op zowel lichaam als geest. Voelt u zich lekkerder bij het bewegen, dan heeft dit ook gevolgen voor hoe u zich mentaal voelt. Daarnaast heeft onze vorm van yoga positieve effecten op angsten, spanningen en depressies. De vorm van yoga die wij het meeste geven is Critical Alignment Yoga, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor Yoga therapie, AcroYoga en fysiotherapie. Meer weten? Op onze website vindt u een overzicht van alle lessen en workshops die u bij ons kunt volgen.

De yogastudio in Den Haag voor u

Bij Studio ELVI volgt u yogalessen waar u zich daadwerkelijk beter van gaat voelen. We zijn de yoga studio in Den Haag Centrum waar u terecht kunt voor Critical Alignment Yoga. Dit is een vorm van yoga waarbij er vanuit wordt gegaan dat vele mensen zich een verkeerde lichaamshouding en manier van bewegen aanleren. Hierdoor kunnen lichamelijke ongemakken ontstaan, die kunnen zorgen voor een leven lang pijn en ongemakken. Met Critical Alignment Yoga zorgt u ervoor dat uw lichaam weer gaat wennen aan een natuurlijke houding. Dit neemt niet alleen uw klachten weg, maar zorgt er ook voor dat u lichtvoetiger door het leven kunt gaan. Daarnaast is de vorm van yoga die we in onze yoga studio in Den Haag geven ook goed voor uw geest. Angsten, spanningen en depressies worden hier namelijk door weggenomen.

Meer weten over onze yogastudio in Den Haag?

Als u meer wilt weten over onze yoga studio in Den Haag Centrum, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over de vorm van yoga die we geven en hoe deze ook u kan helpen prettiger en vrolijker door het leven te gaan. U kunt ook altijd een kijkje nemen op onze website. Hier staat alle informatie over onze lessen, workshops en lestijden.