Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga Scheveningen

Yogalessen volgen in Scheveningen?

Als u op zoek bent naar een yogastudio in Scheveningen, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Studio ELVI. Bij onze studio bent u aan het juiste adres voor lessen in Critical Alignment Yoga. Dit is een vorm van yoga waarbij u wordt geholpen om uw lichaam weer haar natuurlijk houding aan te laten nemen. Door de jaren heen leren veel mensen zich namelijk een geheel verkeerde houding en manier van bewegen aan. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan, die op den duur zelfs chronisch kunnen worden. Dit is zonde, aangezien het helemaal niet nodig is uw lichaam dit aan te doen. Met behulp van onze methode van yoga in Scheveningen zorgen wij ervoor dat uw lichaam weer terugkeert naar de natuurlijke houdingen en manieren van beweging zoals deze horen.

Yoga in Scheveningen

Critical Alignment Yoga is een vorm van yoga die rap aan populariteit wint. Dit is ook niet verwonderlijk, want het is bij uitstek een manier van yoga geven waar u zich echt beter door gaat voelen. Dit komt omdat de problemen helemaal bij de kern worden aangepakt. Als deze problemen opgehelderd zijn, merkt u direct dat u beter in uw vel zit en dat u zich soepeler gaat bewegen. Maar Critical Alignment Yoga is niet alleen maar goed voor uw lichaam, het is ook een ideale manier van yoga voor uw geest. U leert namelijk ook om te gaan met verkeerde denkpatronen, die aan de basis van elke depressie, angsten en spanningen staan.

Yoga voor Scheveningen

Yoga voor Scheveningen vindt u bij Studio ELVI. Onze yogastudio biedt een aantal verschillende lessen en workshops aan. Op onze website vindt u hier alle informatie over, ook over de tarieven van onze lessen. U kunt daarbij kiezen uit meerdere verschillende abonnementen en strippenkaarten. Ook zijn proeflessen bij ons altijd mogelijk. Zo kunt u zelf zien of de aanpak van Studio ELVI ook bij u past!