studio ELVI

Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga fysiotherapie Scheveningen

Yoga fysiotherapie in Scheveningen

Als u op zoek bent naar een studio die yoga fysiotherapie voor Scheveningen geeft, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Studio ELVI is een yogastudio waar u verschillende yogalessen en workshops kunt volgen, maar waar u ook aan het juiste adres bent voor fysiotherapie yoga in Scheveningen. Onze studio geeft yoga volgens de beginselen van Critical Alignment Yoga. Deze methode gaat er vanuit dat een groot deel van de chronische lichamelijke ongemakken voortkomt uit houdingen die men zichzelf verkeerd heeft aangeleerd. We kennen het allemaal wel. Verkeerd zitten in de stoel, achter het bureau, een verkeerde houding als u aan het lopen of fietsen bent. Als u hier te lang mee doorgaat, dan kan het vervelende gevolgen hebben.

Aan uw lichaam en geest werken

Bij onze vorm van yoga fysiotherapie in Scheveningen werkt u aan uw lichaam en geest. Wat uw lichaam betreft pakt u de problemen bij de kern aan. Met andere woorden, die verkeerde manier van bewegen die u uzelf heeft aangeleerd, wordt snel weer ontleerd, waarna u zult merken dat uw lichaam opgelucht ademhaalt. De natuurlijke manier van bewegen is dan terug, de grote problemen met uw rug of gewrichten is verholpen. Uw geest kan ook wel een opkikker gebruiken? Bij Critical Alignment Yoga leert u ook die verkeerde manier van denken af. Het gezegde ‘een gezond lichaam in een gezonde geest’ is bij ons zeer van toepassing.

Fysiotherapie yoga in Scheveningen

Voor yoga fysiotherapie in Scheveningen neemt u contact op met Studio ELVI. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij u als yoga fysiotherapeut verder kunnen helpen. Op onze website vindt u daarnaast veel informatie. U leest alles over Critical Alignment Yoga, maar ook over onze geschiedenis, met een schema van alle lessen en workshops voor de komende tijd!