Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga fysiotherapie Den Haag

Yoga fysiotherapie in Den Haag

U heeft last van lichamelijke klachten en wil dat dit op een natuurlijke manier verholpen wordt? Neem voor yoga fysiotherapie in Den Haag contact op met Studio ELVI. Wij geven fysiotherapie yoga in Den Haag volgens de manier van Critical Alignment Yoga, waarbij er vanuit wordt gegaan dat uw klachten zijn ontstaan door een verkeerde lichaamshouding en manier van bewegen. Het is nu eenmaal zo dat veel mensen zich door de jaren heen een verkeerde houding aanleren, waardoor allerhande fysieke klachten kunnen ontstaan. Als deze klachten te lang aanhouden kunnen het zelfs chronische klachten worden. Met behulp van Critical Alignment Yoga kunnen we ervoor zorgen dat u zich weer op een natuurlijke manier beweegt.

Yoga fysiotherapie in Den Haag Centrum

Critical Alignment Yoga is een yoga methode die steeds meer volgers begint te krijgen. Dit is ook begrijpelijk, aangezien het een manier van yoga is waar iedereen heel veel profijt van kan hebben. Het is namelijk een manier van yoga waarbij niet alleen uw lichaam wordt aangepakt, maar ook uw geest. Veel angsten en depressieve klachten komen namelijk voort uit een verkeerde manier van denken. Ook dit wordt behandeld in onze lessen. Zo komt u beter in uw vel te zitten, waardoor u vrijer kunt bewegen, maar zult u zien dat u geestelijk ook meer tot rust komt. We vertellen u hier graag meer over als u hier contact over op wil nemen met ons. U kunt natuurlijk ook even de informatie op onze website bekijken. U zult dan zien dat yoga fysiotherapie in Den Haag met behulp van Critical Alignment Yoga u echt vooruit kan helpen!

Fysiotherapie yoga in Den Haag

Fysiotherapie yoga gaat verder dan gewone fysiotherapie. U zult snel ondervinden dat lichamelijke klachten verdwijnen, omdat u uzelf weer aanleert om op de natuurlijke manier te bewegen. Uw lichaam zal er veel profijt van hebben dat de aangeleerde, onnatuurlijke houdingen niet meer worden aangenomen.