Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Yoga Den Haag

Yoga volgen in Den Haag

Bent u op zoek naar een yoga studio in Den Haag? Een studio waar u Critical Alignment Yoga kunt volgen, gegeven door een ervaren instructrice? Neem dan eens een kijkje op de website van Studio ELVI. Onze studio is gespecialiseerd in het geven van deze vorm van yoga, waarbij u wordt geholpen om te werken aan negatieve voorkeurshoudingen en negatieve gedachten. Het is een vorm van yoga met resultaat, voor iedereen die hier helemaal voor wil gaan. Naast deze vorm van yoga bent u bij ons ook op de juiste plek voor Yogatherapie, Fysiotherapie en AcroYoga. Dit kan zowel voor groepen gegeven worden, als voor individuen.

Wat is Critical Alignment Yoga?

Gaat u bij ons yoga in Den Haag volgen, dan zult u kennis maken met Critical Alignment Yoga. Mensen leren zichzelf door de jaren heen vaak verkeerde lichaamshoudingen aan. Hierdoor kunnen lichaamsklachten ontstaan, waar mensen hun hele leven last van kunnen houden. Volgt u bij ons yoga in Den Haag centrum, dan werken we samen aan deze houding en bewegingen. Uw lichaam komt weer in een natuurlijke lichaamshouding te staan, wat ervoor zorgt dat u zich een stuk beter gaat voelen. Deze vorm van yoga heeft ook een positief effect op uw gemoed. Als u last heeft van angsten en depressies, dan zult u merken dat ook deze klachten door Critical Alignment Yoga gaan verminderen. U zult beter in uw vel zitten en dit op alle mogelijke vlakken merken!

Yoga in Den Haag bij Studio ELVI

Bij Studio ELVI vindt u een gepassioneerde, gediplomeerde yoga-instructrice die u graag wil helpen uzelf beter te voelen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over onze vorm van yoga, alsmede over voor een overzicht van de workshops en lestijden. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen mocht hebben.