Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Critical Alignment yoga Scheveningen

Critical Alignment yoga in Scheveningen

Als u op zoek bent naar een yogastudio die yogalessen aanbiedt die u vanaf de kern helpen u beter te voelen, neem dan eens een kijkje bij Studio ELVI. Wij bieden Critical Alignment yoga in Scheveningen aan, een vorm van yoga die er vanuit gaat dat mensen lichamelijke problemen krijgen door een verkeerde houding. Deze aangeleerde houding wijkt sterk af van de natuurlijke houding waarmee lichamelijke klachten gewoon voorkomen worden. We kunnen u dan ook aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van onze studio, voor meer informatie over Critical Alignment therapie in Scheveningen. U kunt daarnaast ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of advies wilt.

Critical Alignment in Scheveningen

U wilt nu eindelijk eens wat doen om beter in uw vel te komen? U voelt zich lichamelijk niet prettig door pijntjes en andere ongemakken? Of misschien bent u niet helemaal happy in uw geest en wilt u dit eens een keer goed aanpakken? We raden u dan aan om een kijkje te nemen bij onze studio, waar u Critical Alignment yoga voor Scheveningen kunt volgen. Wij helpen u om de kern van uw probleem te ontdekken en dit vol aan te pakken. We willen graag dat u zich beter voelt over uzelf en dat u weer leert bewegen zoals het hoort, soepel en lichtvoetig.

Meer weten over Critical Alignment therapie in Scheveningen?

Als u meer wilt weten over Critical Alignment therapie en hoe wij dit geven, dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om tot een keuze te komen voor onze manier van yoga. We raden u daarbij ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u meer vragen heeft over Critical Alignment Yoga. We geven hier lessen in, maar hebben ook regelmatig workshops waarmee u bepaalde onderdelen van onze lessen meer uitgediept krijgt.