Contact

studio ELVI
Sumatrastraat 265
2585 CR Den Haag
+31 6 169 287 58
ellen@studio-elvi.nl
www.studio-elvi.nl
KvK 27346720, Den Haag
IBAN NL21 KNAB 0209 772 697 (yoga)
IBAN NL77 KNAB 0257 262 695 (therapie)

Critical Alignment yoga Den Haag

Critical Alignment yoga volgen in Den Haag

Heeft u wel eens gehoord van Critical Alignment Yoga? Dit is een vorm van yoga waarbij uw lichaamshouding teruggebracht wordt naar de natuurlijke stand. Veel mensen leren zich door de jaren heen een andere, minder goede manier van houding geven en bewegen aan, waardoor ze last kunnen krijgen van lichamelijke klachten. Als deze klachten te lang aanhouden kunnen ze uitgroeien tot chronische klachten. Maar ook qua gedachten kunnen mensen zich verkeerde denkpatronen aanleren. Critical Alignment therapie in Den Haag helpt u ook om hiermee af te rekenen. Voor Critical Alignment in Den Haag moet u bij Studio ELVI zijn. Hier vindt u een gedreven instructrice die u graag helpt weer in evenwicht te komen. U zult na onze lessen een stuk lichter door het leven gaan en weer leren hoe u hier echt van kunt genieten.

Beter in uw vel met Critical Alignment Yoga

Voor Critical Alignment Yoga in Den Haag is er geen betere plek te vinden dan Studio ELVI. Onze instructrice is gepassioneerd over het geven van yoga en het helpen van mensen om lichter door het leven te kunnen bewegen. Wij hebben op meerdere dagen in de week lessen waarmee u zichzelf ook de techniek van Critical Alignment Yoga aan kunt leren. We geven bijvoorbeeld ook speciale FLOW lessen. Hierbij wordt een serie oefeningen tijdens de les meerdere keren herhaald, zodat het voor u een soort tweede natuur wordt om deze oefeningen uit te voeren. De serie oefeningen wordt een maand lang exact hetzelfde gegeven, zodat u er geheel vertrouwd mee raakt.

Critical Alignment therapie in Den Haag

Op zoek naar Critical Alignment in Den Haag? Neem dan vandaag nog contact op met Studio ELVI. We willen u helpen uw natuurlijke lichaamshouding en manier van denken weer terug te vinden. Onze lessen zijn er helemaal op afgestemd u goed in uw vel te krijgen, zodat u de uitdagingen die het dagelijks leven op u af doet komen makkelijker het hoofd kunt bieden. Op onze website vindt u hier uitgebreide informatie over, u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft.